• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Marinuoti svogūnai – garnyras, idealiai tinkantis prie šašlykų. Dalijamės su jumis tinklaraščio „Jurgittos receptai“ autorės marinuotų svogūnų receptu.

Marinuoti svogūnai – garnyras, idealiai tinkantis prie šašlykų. Dalijamės su jumis tinklaraščio „Jurgittos receptai“ autorės marinuotų svogūnų receptu.

REKLAMA

Reikės: 2 nedideli mėlynieji svogūnai, 120 ml vandens, 60 ml obuolių acto; 1-2 v. š. cukraus; 1 a. š. druskos; 4 žirnelių kvapiųjų pipirų.

Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite į nedidelį stiklainiuką. Visus kitus ingredientus sumaišykite, kad ištirptų cukrus.

Paragaukite marinato – jei Jūsų skoniui kažko trūksta, įdėkite. Marinatą užpilkite ant svogūnų. Pamarinuokite per naktį. Skanaus!

P. S. Labai mėgstu šiuos svogūnus su šašlykais!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų